Bir web site açarken nelere dikkat edilmeli?

Web programlama blog

Günlük hayatımızda herkes bir web sitesi açabilir. Fakat bu web sitelerin, ömürleri senelik bile sürmemektedir. Nasıl daha iyi bir web sitesi açabilirsiniz diye sizlere 7 ana başlıktan oluşan bir makale hazırladık.

1- Alan adı

Öncelikle alan adı kısaca tanımlayacak olursak, internet üzerinden yayın yapmaya çalışan bir web sitenin ismine Alan adı(domain) denir. Örneğin domain.com. Bir web site açarken dikkat etmeniz gereken hususlardan birisi alan adınıza verdiğiniz isimlerdir. Alan adı seçiminizde siz değerli müşterilerimiz için yardımcı olmaktan mutluluk duyarız; 

Yapacağınız bu tercihler siz değerli müşterilerimizin web site trafiklerini yükselterek size kullanıcı ya da müşteri olarak geri dönmesini sağlacaktır..


2-Hosting

Siz değerli müşterilerimizin, web sitelerinizin bilgilerini, içeriklerini, kullanıcılarının bilgilerini ve içeriklerini kendi veri merkezimizde barındırıyoruz. Fiber alt yapımızla web sitenizde anlık gecikme olmayacaktır. Sunucularımız %99,98 uptime özelliğine sahip olmakla birlikte 7/24 sizlere destek veriyoruz 


3-Özgün içerik 

Bir web sitesi açarken özgün içerik girmeye özen göstermeliyiz. Gireceğimiz özgün içerikler, arama motoru botlarının, web sitelerinde tarama yapar ve ne kadar özgün ise, web sitenizi arama motorlarında o kadar üst sıralara çıkartarak web sitenize trafik kazandırır.

4-Web sitenizin teması

Siz değerli müşterilerimiz için uzman yazılım ve grafik ekibimizle beraber size özel tema tasarımlarımızla siz ve kullanıcılarınız için göze hoş gelen kullanışlı, rahat ve tamamı ile güvenli bir web teması oluşturmaktayız

5-SEO 

Web sitenizin SEO’ya uygun olmasına özen gösterin. SEO sayesinde arama motorlarının gözdesi konumuna gelebilirsiniz.  Biz sizler için tamamen özgün ve SEO uyumlu bir web sitesi hazırlıyoruz. Uzman yazılım ve grafik ekibimiz sizlere destek vermek için hazır. 


6-Google Adwords

Siz değerli müşterilerimiz için düşük maliyetli ve yüksek geri dönüşlü reklam programını özel olarak sitenizin istatistiklerini takip ederek hazırlıyoruz.

7-Reklamlarınızı doğru adreslere verin

Reklamlarınızı özgün ve anlaşılır içeriklerle tamamen kategorisel olarak paylaştırıyoruz. Bu sayede yaptığınız reklamlar doğru kullanıcılara ulaşıyor ve maliyetten tasarruf ediyorsunuz.