Neden Server Kiralamalıyım?

Server Kiralama Avantajları

Tek bir şirket yönetimi için sunucu satın almak oldukça maliyetli ve meşakkatli bir iştir. Bunun nedeni şirketinizin isteklerine en uygun server sistemini bulmaktır. Bu sebepten ilk etapta yüksek maliyetlerle bir sunucu almak yerine bu işlemi kiralama usülü de yapabilirsiniz. Server kiralamak size muhafaza ve güvenlik açısından tasarruf ettirecek ve sadece kullanmak istediğiniz alana göre ücret ödeyeceksiniz. Ayrıca İsim Kayıt firmasında bulunan Kirala Senin Olsun kampanyası ile hem kiralayıp hem de server sahibi olabilirsiniz.

Sunucu kiralamanın bir başka güzelliği de istediğiniz zaman istediğiniz özelliklere yükseltilebilmesidir. Örneğin bir sunucu almış olsanız sadece verilerinize yetecek kadar bi sunucu alacaksınız. İlerleyen zamanlarda iş alanınızı genişleteceksiniz ve aldığınız sunucu donanımları yetersiz kalacak bu sefer yeni bir sunucu almak zorunda kalacaksınız. Fakat kiralık sunucularda istediğiniz zaman istediğiniz donanımlara yükselebiliyorsunuz. 




Kiralık serverler sizin istekleriniz doğrultusunda değişeceğinden, donanımlarını her zaman yükseltebilecek ve azaltabileceksiniz. Bunun yanı sıra sunucunuzu iyi muhafaza edemezseniz ömrü azalacak ve bozulma olasılığı kat kat artacaktır. Server kiralamak bu noktada yapılabilecek en iyi seçim. Hosting Şirketleri bütün güvenlik, bakım ve sorun ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve sizi yüksek maliyetli barındırma alanlarından kurtaracaktır.