Kurumsal Web Sitesi

Kurumsal Web Sitesi



Neden kurumsal bir web sitesine ihtiyacınız olduğunu kendinize sorun

Kurumsal bir firma için, showroom ve mağaza ne anlam ifade ediyorsa, çok daha geniş bir kitleye hitap edecek web sitesi de aynı anlama gelmelidir. Çünkü web sitemiz dünyaya açılan arenada şirketinizi temsil eden en önemli yüzdür. Kurumsal web siteniz 7/24 ziyaretçi girişi için hazırlanırken, firma yetkililerinin de gerekli analizlerin yapılması ve elde edilen sonuçlar doğrultusunda ziyaretçilerin isteklerini karşılayabilmesi amacına uygun olması hedeflenmelidir, kurumsal kimliğimizi doğru ifade etmek için arandığında ulaşılması en önemli konulardan biridir.

Kurumsal bir Web Sitesi, şirketinizin 7/24 açık olan mağazasıdır. Bu mağaza tatil ve izin günleri olmadan çalışan personellerin olduğu ve çok geniş müşteri kitlelerine ulaşabilen bir gelir kapısı olduğunu aklınızdan çıkarmayınız.

Kurumsal Web Sitenizde Ne Yapmalısınız?
İçerik açısından; Öncelikle firma tanıtımı, ürün / hizmetler, haberler ve / veya etkinlikler, müşteri ilişkileri / destek, kariyer / insan kaynakları, ulaşım / iletişim gibi temel bölüm başlıkları olmalıdır. Bunların haricinde şirketin faaliyet alanı hakkında farklı bölümlere de eklenebilir. 
 
Dikkat etmeniz gereken şeyler nelerdir?
Şirketinizin pazarlama yetkilisi, kurumsal web sitenizin firmaya sağlayacağı katkıların farkında olmalı ve doğrudan şirketinizin web sitesiyle ilişkili olmalıdır. Pazarlama departmanı bu konuda kendini geliştirmeye istekli profesyonel ve yenilikçi bir firma ile mükemmel sonuçlar elde edilecektir. Site ziyaretçilerine verilecek mesajlar, ziyaretçiler ile iletişimin belirlenmesinde büyük rol oynayacaktır. 
Firmanızın hangi sektöre, hangi kullanıcı grubuna hitap edeceği, nasıl ele alınmalı, hangi ürün veya hizmete öncelik verilmeli, sektördeki rakipler kimlerdir vb. Testler, analizler, strateji çalışmaları nasıl olmalı gibi sorular sorulmalıdır. Diğer bir deyişle, ürün veya hizmetlerimizin gerçek dünyada tanıtımına verdiğimiz önem, sanal dünyaya açılmamızı sağlayan web sitemiz için de geçerlidir. İyi bir kurumsal site, bu sanal dünyadan pazar payınızı alıp gerçek hayatta size katkı sağlayabilecek bir sitedir.
 
Başarılı bir kurumsal web sitesi size ne gibi faydalar sağlar? 
Öncelikle şirketin kurumsal imajını olumlu yönde etkileyecektir. Firmanızla iletişime geçecek kişi veya kurumlar öncelikle web sitenizi ziyaret edeceklerdir. Şirketinizi doğru ifade eden, etkileyici bir site ile karşılaşan ziyaretçilere sorunsuz bir şekilde ulaşılabilir olmanız, kullanıcılar için firmanın hizmet kalitesinin bir ölçüsü olarak algılanacaktır.

Kurumsal web siteleri sayesinde müşteriler zamandan tasarruf edebilir ve şirketiniz hakkında bilgi için benzersiz bir kaynak bulabilir
 
Doğrudan müşteri ile ilgili araçlarla verimliliği artırmanın yanı sıra kurumsal web siteleri de müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıyabilmektedir. Müşterinin kendi kontrolünü hissedebileceği kurumsal web siteleri de kullanıcı tarafından oldukça etkileyicidir. Şirketiniz fiziksel olarak kapalı dahi olsa kurumsal web siteniz üzerinden firma ile ilgili bilgilere erişimin kontrolü tamamen ziyaretçinin elinde olması her ziyaretçini potansiyel bir müşteriye dönüşmesini sağlayacaktır. Ziyaretçi analizleri ile önemli sonuçlar elde etmek ve yol haritası çizmek daha kolay olacaktır. Zİyaretçilerin hangi zaman aralıkların, hangi sayfalarda ve hangi ürün veya hizmetleri incelediği, sayfalarda ne kadar zaman geçirdiğini görebileceğiniz ve analizlerini yapabileceğiniz kod altyapısına sahip bir kurumsal web sitesi tahmininizin çok daha üzerinde katkı ve gelir sağlayacaktır. 
 
Kurumsal web, bilgi, uzmanlık ve yetenek gerektiren alanları kapsar. Göze hoş gelen sayfa tasarımı, kurumsal web sitesinin başarılı olduğu anlamına gelmez, ancak size başarılı olduğu izlenimini verir. Kurumsal web sitesi tasarımı konusunda tecrübeli bir firma tercih etmelisiniz.
 
İyi bir görsel tasarım, teknolojik altyapı ile desteklenmedikçe hiçbir şey değildir. Kalıcı ve sağlıklı bir çözüme ancak iyi bir altyapı ve yazılımla ulaşılabilir. Seçtiğiniz kurumsal web tasarım şirketinin iyi bir yazılım geliştirici ekibine sahip olduğundan ve yazılımın size özel olarak yazılacağından emin olun.
Kurumsal web sitesi geliştirme, günümüz iş dünyasının önemli bir parçasıdır. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, kurumsal web sitesi geliştirme ve kurumsal web sitesi tasarımı, küçük işletmelerden çok uluslu şirketlere kadar her türden şirketin başarısının kritik parçaları haline gelmişdir. Ürününüz, hizmetleriniz veya hedeflerinizden bağımsız olarak, şirketler yalnızca müşteri tabanlarını genişlettiklerinde büyümeyi teşvik edebilirler ve internet arenası, büyüme için kullanılacak en iyi araçtır.

Kurumsal web sitesi tasarımını, özellikle doğru internet pazarlama stratejisiyle birleştirildiğinde iş dünyasında bu kadar önemli olmasının nedeni budur. Birdenbire, şirketiniz, televizyon veya radyo gibi geleneksel reklam medyasının maliyetinin bir kısmına dünyanın her yerinden müşterilerle bağlantı kurabilir. Böylece şirketiniz sadece yerel bir işletme olmaktan çıkarak, küresel bir şirkete dönüşür.

Yine de yanıtlanması gereken büyük bir soru var: Kurumsal web sitesi geliştirmeye nereden başlıyorsunuz?

İKWEBTASARIM'ın profesyonel, deneyimli ekibi, kurumsal web sitesi geliştirmenin tüm ayrıntılarını bilir. Arama motorlarındaki görünürlüğünüzü artırırken binlerce ziyaretçiyi çekmek için çevrimiçi varlığınızı kurabilen, büyüten ve sürdüren kurumsal bir web tasarım şirketidir. Kurumsal web sitesi geliştirmenin ilk adımı olan kodlama altyapısı oluşturmaktan site ziyaretçilerini çekecek ve onları müşteriye dönüştürmeye teşvik edecek optimize edilmiş içerik eklemeye kadar her şeyi nasıl yapacağımızı biliyoruz.

Önde gelen bir kurumsal web tasarım şirketi olan İKWEBTASARIM, Şirketlerin küresel web dünyasındaki çevrimiçi varlığını büyütme konusunda uzmanlaşmıştır. Ekibimiz, kurumsal web sitesi geliştirmede en son teknolojiye sahip, sıfırdan Kurumsal web siteleri oluşturma ve bunların optimize edilmiş sonuçları için ince ayar yapma konusunda tutkulu olan yetenekli uzmanları içerir. Hepsinden iyisi, kurumsal web geliştirme ekibimiz sizi rakiplerinizin önünde nasıl tutacağını bilir.

İKWEBTASARIM tasarım hizmetlerinden Kurumsal WEB tasarımı hakkında bir stratejistle konuşmak için; 0850 290 3344 Çağrı Merkezimizi arayın ve başarılı bir site oluşturma hakkında daha fazla bilgi edinin.