Keyword araçları nelerdir?

Keywords araçları nelerdir

Keywords araçları, web sitemizin gelişmesi için kullanmamız gereken en önemli uygulamalardan biridir. Çünkü internet üzerindeki en çok arama yapılan anahtar kelimeleri bulmamızı sağlayan araçlardır. Bizde, bunlardan en popüler olanlarını sizin için listeledik.

Google AdWords
Google tarafından geliştirilen AdWords, kendi kalitesinde bir numaralı anahtar kelime aracıdır.  Google AdWords kullanabilmek için bir miktar bütçe ayırmak zorundasınız, çünkü içerisinde sizin için özel olarak reklam yapmaktadır. Google Adwords hakkında, detaylı bilgiler için tıklayın.

Adwords’ün en önemli özelikleri 
Kelimelerin rekabet durumları, kelimeler arasında ne kadar kişinin yarıştığını ve sizin ne kadar üst sıralara çıkabileceğinizi göstermektedir. Keywords önerileri, sizlere en çok kullanılan keywordsleri göstererek, sizlerin alanınızda daha başarılı olabilmesi için destek sağlamaktadır.  Keywordsler'in arama hacimleri, arama sonuçları hakkında istatistikler tutarak sizin web sitenizin daha üst sıralarda gözükmesini sağlamaktadır.

Semrush 
SEO optimisazyonları, backlinkler, tarafik raporları ve rakiplerin analizlerinin yapması konumundan en başarılı uygulamalardan birisidir. Uygulamanın içerisinde kendine ait algoritması sayesinde dünyanın her tarafından yapılan aramaları, kendi bünyesinden toplayarak sizlere sunmaktadır. Uygulama kısmi olarak ücretsizdir. Dilerseniz semrush.com adresine gidip deneyebilirsiniz.

Keyword Tool
Keyword Tool aracıyla, rekabet ortamına, Keyword arama hacimlerine ve keyword bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın ücretsiz sürümü bulunmaktadır. Dilerseniz keywordtool.io adresine gidip deneyebilirsiniz.

WordTracker
WordsTracker, diğer keyword araçları gibi rekabet ortamı yaratma, keyword arama hacimlerini belirleme ve keyword bilgilerine ulaşma gibi işlemler yapmaktadır. Birçok arama motorunun keyword bilgilerini sizlere hızlı ve güvenli bir şekilde sunmaktadır. Dilerseniz wordtracker.com adresine gidip deneyebilirsiniz.

Ahrefs 
Ahrefs, İnternet sitesi ölçümlerini ve rakiplerin analizlerinin raporlanması konusunda açık ara en iyi uygulamalardan birisidir. Belli bir ücret ödeyerek sahip olacağınız Ahrefs, diğer keyword araçlara göre daha kullanışlıdır. Ayrıca bulunduğunuz bölgeye göre özel istatistikleri depolayarak, arama motorları tarafından indekslenmenizi hızlılaştırır. Keywords aracı sayesinde daha doğru ve hızlı adımlarla yükselirsiniz. Dilerseniz ahrefs.com adresine gidip deneyebilirsiniz.  Dilerseniz ahrefs.com adresine gidip deneyebilirsiniz.